Decoratieve folie

Decoratieve folie:
Kleurenfolie laat ramen opvallen en brengt sfeer

Als het licht dat binnenvalt gekleurd is, geeft dat een heel ander beeld. Kleurenfolie tegen de ramen doet hetzelfde. Kleuren doen een ruimte soms erg goed. De sfeer verandert en een aanvankelijk koude ruimte kan ineens heel warm aandoen. Wij hebben hebben een ervaren design team, leveren kleurfolies en brengen ze aan op de ramen.

Zonwerende folie

Waarom decoratieve folie plaatsen?

De juiste kleurfolie voor elk doeleinde

Stel je een reisbureau voor. Het zou mooi zijn als klanten in de juiste sfeer gebracht worden met kleurfolie. Gele folie tegen de ramen zorgt ervoor dat het heel zonnig lijkt binnen. Dat brengt klanten in de juiste stemming om een reis te boeken. Met een andere kleur roep je weer een ander gevoel op en daar kun je op inspelen. Kleurfolie brengt elke sfeer binnen waar je naar op zoek bent. Speel met het licht, de folie op een glazen wand of raam zal, afhankelijk van het lichtinval en de kijkhoek, een kleurverandering ondergaan.

Design op maat

Een volvlak semi-transparante kleurfolie is zeer effectief voor een dramatisch effect. Maar de folie kan ook in combinatie met een uitsnede of print omgetoverd worden tot een opvallende manier van reclame op de ramen. Door een logo uit te snijden uit de folie bijvoorbeeld, wat een fraai schaduweffect geeft binnen. Of een print met afbeelding om de ramen nog meer uitstraling te geven. De designers in onze studio maken graag een mooi ontwerp en een impressie vooraf zodat je alvast een beeld hebt van het eindresultaat.